2 сент. 2009 г., 22:43

За сбогом 

  Поэзия » Любовная
606 0 0

За сбогом

 

Не искам аз любов назаем.

Не искам празен поглед да ме гледа.

За чувствата неща да плащам наем.

Защо съдбата с мен е тъй проклета?...

 

Не мога ласките ти аз да прося.

От безразличието ти ме боли.

Душата ми е сякаш боса.

И капят от очите ми сълзи...

 

Не искам любовта да е насила.

Тя трябва да е истинска и искана,

тогава само е наистина красива.

Прости...

но ориста ми не е с тебе писана...

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??