27 окт. 2009 г., 23:01

За щастието и любовта 

  Поэзия » Любовная
1111 0 13

Душата ù е превъплъщение на роза
с аромат на доброта, вълшебство, обич.
От нея винаги извира омайна красота.
Тя дори не подозира колко е безценна.
Понякога си мисля, ще ù подаря звезда,
ще ù кажа, че галактично я обичам,
но нали тя самата е като Вселена
и аз потъвам в мълчаливо неизричане.
Не ми остава нищо друго в този миг,
усещам чувствата, дъха, ръцете ù
и влюбено щастливо я прегръщам,
запленен от топлината на сърцето ù.


© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??