14 окт. 2006 г., 15:36

За стиха 

  Поэзия
600 0 12

За стиха

(и всички, които обичат поезията)

 

Когато сърцето разбито е,

от болка разкъсано, страдащо,

на стиховете във ритъма

търси утеха, ридаещо.

 

Когато от тежката загуба

от черни по-черни са дните ни,

отново утеха намираме

на стиховете във ритъма.

 

Щом наши близки, приятели

заминат далеч от земите ни,

да се завърнат ги викаме

на стиховете със ритъма.

 

Когато от обич преливаме

и слънце струи от  очите ни

споделяме своето щастие

на стиховете чрез ритъма.

© Галина Белинска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??