31 июл. 2008 г., 06:51

За теб 

  Поэзия
1823 2 10

В нощта прохладна теб те срещнах.

Там, някъде сред тъмния океан

стоеше изправена като кралица

и огряваше сърцето ми като звездица.

 

Поиска нещо да ми кажеш.

Очите ти със сълзи бяха пълни.

Ръка протегнах и ти изчезна.

 

Животът оттук насетне ми приключи

и сърцето за теб  ми се заключи.

Никоя друга не съм  обичал

така, както в тебе съм се вричал.

 

 

посветено

 

© Кирил Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??