Jul 31, 2008, 6:51 AM

За теб 

  Poetry
1822 2 10

В нощта прохладна теб те срещнах.

Там, някъде сред тъмния океан

стоеше изправена като кралица

и огряваше сърцето ми като звездица.

 

Поиска нещо да ми кажеш.

Очите ти със сълзи бяха пълни.

Ръка протегнах и ти изчезна.

 

Животът оттук насетне ми приключи

и сърцето за теб  ми се заключи.

Никоя друга не съм  обичал

така, както в тебе съм се вричал.

 

 

посветено

 

© Кирил Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??