25 июл. 2008 г., 09:25

За теб 

  Поэзия » Любовная
1404 0 4
А колко дълго чаках да те зърна... И вярвах истински в теб...
Светлината бавно напусна морския бряг,
студеният вятър понесе вълните в див бяг,
последен миг на надежда и безкраен мрак...
А как копнеех да те прегърна... И заедно да вървим напред...
В далечината китарен звън отшумя,
глас мистичен отнякъде долетя,
последен стих и после тишина...
Жадувах да бъдеш до мен... Мразех своето сърце от лед...
След мигове кошмарни в плен на нощта,
лъч огнен разсече гъстата мъгла,
предвещавайки красотата на деня...
Ти внесе слънцето в моя ден... Светлината носеше в теб...

© Дес Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??