17 нояб. 2008 г., 07:37

За теб... 

  Поэзия » Любовная
1567 0 54

 

 

                       Повик бе…
                       мил
                       и толкова тих…
                       със сърцето
                       дочут…
                       дълго чакан
                       докоснал 
                       ме с нежност
                       в кротък миг
                       за мен
                       и за тебе
                       щастлив…
                       Вяра е…
                       Бог
                       и предчувствие…
                       за онази
                       любов
                       от съдбата
                       дарена…
                       когато
                       изгубен
                       си бил
                       и най-малко 
                       готов…
                       Обич е…
                       а 
                       аз Магдалена…
                       в очите ми
                       сълзи
                       и искам с тях
                       нозете 
                       твоите
                       като на
                       Бог
                       да измия
                       сама…
                       с косите
                       си
                       бял, светъл покров
                       насъбрана
                       болка
                       да попия…
                       от живот
                       със святост
                       тъгата
                       тиха
                       да отпия
                       с любов…

 

                       Andrea Bocelli - Power Of Love

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??