19 нояб. 2016 г., 16:11

За теб... 

  Поэзия » Любовная
313 0 2

ЗА ТЕБ...

 

Все по-малко те усещам

в себе си...

Забравям устните, лицето, думите.

Измислям нови

и изчезва смисълът.

Добива формата, гласа

на други хора, 

с които някой ден ще ме заместиш.

© Радка Миндова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??