19.11.2016 г., 16:11 ч.

За теб... 

  Поезия » Любовна
312 0 2

ЗА ТЕБ...

 

Все по-малко те усещам

в себе си...

Забравям устните, лицето, думите.

Измислям нови

и изчезва смисълът.

Добива формата, гласа

на други хора, 

с които някой ден ще ме заместиш.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??