8 февр. 2007 г., 21:50

За теб докрай 

  Поэзия
765 0 7

 

 

ОГЪН СЛЕДВАЙ МЕ,

пристъпих,

влязох в нажежената жарава,

въглените твои вкусих,

болката е силна,

но си заслужава.

СЛЕДВАЙ ПОЛЕТА,

и скочих,

да усетя устрема на любовта ти,

към земята твърда се насочих,

кратко беше,

но си заслужава.

ПОТЪНИ,

и аз се гмурнах,

надълбоко, към недрата,

да изплувам – шансът: нула,

нулев шанс,

но пък си струва.

 

© Деян Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??