31 янв. 2012 г., 20:33

За теб, любов 

  Поэзия » Любовная
697 0 0

За теб си мисля постоянно,

когато вечер аз заспивам.

И теб сънувам непрестанно,

и теб до себе си намирам.

Когато те погледна неусетно,

намирам нещо още по-прекрасно.

Не виждам в тебе нещо мимолетно,

а нещо вечно тръпнещо и страстно.

А щастието от твоите очи

в моите очи се озарява

и не усещам как дори

ръката ми в теб се озовава.

Света ми често правиш по-красив,

дори когато се опитвам да те мразя

и спирам аз характера си див

от себе си да те предпазя.

Каквото и да казвам аз, помни,

че винаги, докрай ще те обичам!

И в теб намирам всичко, разбери,

завинаги любов ще те наричам!

© Йоана Йосифова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??