4 мар. 2009 г., 09:27  

За теб след време ще съм само спомен 

  Поэзия » Другая
899 0 4

 

За теб след  време ще съм само спомен -

 

неясна снимка в черно-бял албум.

 

Дихание, от вятъра отронено,

 

далечен полъх от парфюм.

 

Ще съм звезда, пробляснала в безкрая,

 

пресякла пътя ти, преди да изгори.

 

Ще се стопи  и споменът за мен накрая...

 

Това най-много ме боли.

 

© Мария Вергова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??