3 апр. 2010 г., 20:40

За този, който заслужава 

  Поэзия » Другая
576 0 0

Предопредели съдбата си,
върни свободата си.
Предай на живота ми смисъл.
Освободи ме от този тежък товар,
що бди над мен и се взира,
сякаш ме чака смъртта.
Помогни ми да избягам от своя затвор.
Разгадай тайната на моя позор.
Замри в тишината,
отвори вратата на тъмната таванска стая,
която под ключ държа.
Помогни да разреша дилемата на моя живот,
започваща от тоя див, пронизващ зов.
Усещам, че моето време изтича вече.
Намеси се - без реч, без обяснение.
Това е моето освобождение.
Не ми е лесно да го изрека,
но ти единствена ме забеляза в тази тишина.
За това, че ми помогна до сега,
за това, че ми помагаш след смъртта...
Да ти дам много повече не мога
и затова започвам с това, което тu дължа.
Искам само да ти кажа едно...
 

                                      БЛАГОДАРЯ!

© Привидение Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??