13 апр. 2016 г., 08:29

За/Винаги 

  Поэзия » Другая
292 0 5

Докато плача и се смея,

от щастие за щастие,

над чашата си със живот,

преди да я изпия

или изтърва и счупя,

(знам колко неумения умея)

повярвай в мен и нея,

и замълчи, завинаги, Любов. 

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??