27 нояб. 2011 г., 18:46

За всичко истинско - благодаря! 

  Поэзия » Любовная
8651 0 41

За всичко истинско - благодаря!

Прекрасно е, когато си обичан!

Поглеждаш на света с грейнали очи.

И всяка трудност с лекота приемаш,

не може тя да те сломи.

Защото има някого до теб,

с който животът ти е някак лек.

И всичко друго спряло е без време,

щом срещнеш истински човек.

Защо ли моят поглед само тебе търси?

Сляпа съм за всеки друг.

Не искам дори да си помисля,

че може всичко да приключи тук.

Не вярвам!...

И не искам да повярвам,

че някога ще продължа без теб.

Защото всеки ден ми подаряваш

не частица, а всичко истинско от теб.

© Ваня Атанасова - Панова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??