14 авг. 2009 г., 21:20

За всичкото добро Благодаря! 

  Поэзия » Другая
740 0 9

Дали ти казах колко те обичам

и как не мога да повярвам аз,

че ти си тръгна като татко от живота

и даже сбогом не си взе със нас.

---

Когато те посрещнат във безкрая,

предай им много поздрави от нас,

кажи им, че все тъй силно ги обичаме

и те не спират да живеят в нас.

---

И още разкажи на моя татко,

че преди месец станах баба аз,

кажи му още, че и внукът Владко

расте със всеки минал час.

---

Да кажеш още, че и мойта Ели

приета беше, учи в СМГ.

И разкажи за сватбата на Боби и

че студентка втори курс ще е.

---

Недей забравя още да разкажеш

за хубавия ù абитуриентски бал.

И похвали се, че и твоят син Методи

е татко на прекрасни две деца.

---

А аз на тебе искам да ти кажа,

че беше скъп за мен като баща.

И днес, когато за последно те изпращаме,

за всичкото добро Благодаря!

 

14.08.2009

 

----

 

 

Днес на 14.08. 2009 г. от този свят си отиде братът на баща ми д-р Тодор Кусев, дългогодишен завеждащ на гинекологичното отделение в Институт "Пирогов". Благодарна съм му за ценната помощ, която винаги ми е оказвал при нужда и най-вече за това, че благодарение на него, моят син Владимир живее!

© Анна Дюлгерова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??