Дали ти казах колко те обичам
и как не мога да повярвам аз,
че ти си тръгна като татко от живота
и даже сбогом не си взе със нас.
---
Когато те посрещнат във безкрая,
предай им много поздрави от нас,
кажи им, че все тъй силно ги обичаме
и те не спират да живеят в нас.
---
И още разкажи на моя татко,
че преди месец станах баба аз,
кажи му още, че и внукът Владко
расте със всеки минал час.
---
Да кажеш още, че и мойта Ели
приета беше, учи в СМГ.
И разкажи за сватбата на Боби и
че студентка втори курс ще е.
---
Недей забравя още да разкажеш
за хубавия ù абитуриентски бал.
И похвали се, че и твоят син Методи
е татко на прекрасни две деца.
---
А аз на тебе искам да ти кажа,
че беше скъп за мен като баща.
И днес, когато за последно те изпращаме,
за всичкото добро Благодаря!
14.08.2009
----
Днес на 14.08. 2009 г. от този свят си отиде братът на баща ми д-р Тодор Кусев, дългогодишен завеждащ на гинекологичното отделение в Институт "Пирогов". Благодарна съм му за ценната помощ, която винаги ми е оказвал при нужда и най-вече за това, че благодарение на него, моят син Владимир живее!
© Анна Дюлгерова All rights reserved.