3 мар. 2021 г., 13:34

За върховенството на Закона 

  Поэзия » Эпиграммы
457 0 0

За върховенство на Закона

призовават високо тълпите,

докато той прави все по-ниски поклони

пред Величеството на Парите.

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??