Mar 3, 2021, 1:34 PM

За върховенството на Закона 

  Poetry » Epigrams
456 0 0

За върховенство на Закона

призовават високо тълпите,

докато той прави все по-ниски поклони

пред Величеството на Парите.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??