3.03.2021 г., 13:34 ч.

За върховенството на Закона 

  Поезия » Епиграми
447 0 0

За върховенство на Закона

призовават високо тълпите,

докато той прави все по-ниски поклони

пред Величеството на Парите.

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??