(Пошло, но истина, дано да ви хареса тази злъчна истина. И моля да бъда извинен за нецензурните думи в стихотворението... Приятно четене!)
Новата година здраво ни напина!!!
Взе че се запече и лайното вече...
Ала що да сторим, казваме си ние;
Тайничко се молим да ни се размине.
Времето минава бавно, тягостно дори.
Пъшкаш и се вайкаш, дупето боли...
Ех, че време славно, славно и забавно!
За кого бе, братче - питаш се ти тайно!
От новата година доста време мина?
Мъката обаче с нас не се размина...
Много се напинат те напред да минат.
Болката да може да се уталожи.
Нека в новата година берекет да има.
Берекет да има да ни видят и в чужбина!
Да се молят много запек да ги хване...
Че тогава виж ни, братче, БРАТЧЕЕЕЕИИИЙ!
Пак сме си във тия...! Няма оправия!!!
© Ангел Все права защищены