4 нояб. 2022 г., 09:38

Зачатие 

  Поэзия » Другая
194 6 7

Денят във мен се омърлуши,

да грейне Слънцето не ще,

цигарата сама се пуши –

тъжи с непитото кафе.

 

А тичат мислите ми щури

и Дзен във мен е пощурял -

от извора събирам думи

и зреят на листа ми бял.

© toti Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??