Nov 4, 2022, 9:38 AM

Зачатие 

  Poetry » Other
195 6 7

Денят във мен се омърлуши,

да грейне Слънцето не ще,

цигарата сама се пуши –

тъжи с непитото кафе.

 

А тичат мислите ми щури

и Дзен във мен е пощурял -

от извора събирам думи

и зреят на листа ми бял.

© toti All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??