20 сент. 2017 г., 08:46

Зад своята маска лицето си крия 

  Поэзия » Философская, Другая
346 0 0

Зад своята маска лицето си крия

( незнаен се скитам в градà ).

След мен се обръща и гледа ме злобно

невежата сива тълпа.

В очите ѝ аз съм нелепа издънка

( погрешка попаднала тук ).

В очите ѝ аз съм нещастният грешник...

( от всички приеман за луд ).

© Андрей Андреев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??