20.09.2017 г., 8:46 ч.

Зад своята маска лицето си крия 

  Поезия » Философска, Друга
381 0 0

Зад своята маска лицето си крия

( незнаен се скитам в градà ).

След мен се обръща и гледа ме злобно

невежата сива тълпа.

В очите ѝ аз съм нелепа издънка

( погрешка попаднала тук ).

В очите ѝ аз съм нещастният грешник...

( от всички приеман за луд ).

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??