Sep 20, 2017, 8:46 AM

Зад своята маска лицето си крия 

  Poetry » Phylosophy, Other
352 0 0

Зад своята маска лицето си крия

( незнаен се скитам в градà ).

След мен се обръща и гледа ме злобно

невежата сива тълпа.

В очите ѝ аз съм нелепа издънка

( погрешка попаднала тук ).

В очите ѝ аз съм нещастният грешник...

( от всички приеман за луд ).

© Андрей Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??