22 авг. 2018 г., 12:00

Задача 

  Поэзия » Другая
430 6 5

Прощална песен пея за страстта,

с която любовта отново се сбогува.

Тъй както в път изпраща се дете,

поело на желанието да робува,

прегръдката ѝ ме остави точно тук.

Това е мястото на посрещача.

Целувките, за кой ли всъщност път,

да съхранявам, моя е задача.

© Лина - Светлана Караколева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??