13 мая 2021 г., 08:54

Загива един 

  Поэзия
263 0 0

За силата на словото спирки няма...

не те оставя да спиш ,и в съня пак

те кара да пишеш в невидима книга слова.

Да споделяш в съня,всички свои несгоди.

 

Колко лесно редят се словата

когато в палитри потъва Света.

Красива измама в коварна игра!?

А къде е Трибуна със свойта тръба.

 

Лъжлива игра,разпознати много...

но грешник е само един.

Добрият,той няма замесник,

това е, загива един.

 

 

 

 

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??