Загубена съм някъде във мрака.
Загубена съм в някаква мъгла.
Загубих се да търся топлината,
да търся своя път в света.
Не виждам вече. Взеха ми очите.
Окрадоха ме до последната сълза.
Душата ми откраднаха, мечтите,
откраднаха ми вярата и любовта.
Накъде да тръгна и какво да търся?
Аз виждам само тъмнина,
дори не мога в сънищата да мечтая.
Откраднаха ми даже и съня.
© Галя Все права защищены