24 апр. 2020 г., 19:43

Заключи ли ме 

  Поэзия » Любовная
540 2 7

Заключи ли ме, Обич моя,

аз пак ще дойда с теб на среща.

Врати и катинари много,

на моите криле - не пречат.

 

Небе, безвластие и полет -

душата ми е безгранична...

А тези мръсни катинари -

не ще ми пречат да обичам!

 

Защото вечер под звездите,

от тялото си ще излизам,

до него - ще заспя отново.

И още, още ще обичам!

© Геновева Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??