7 авг. 2012 г., 09:46

Закъсняла среща 

  Поэзия » Любовная
390 0 0
Търсих те толкова време,

питах за тебе, мечтах...

Чаках да дойдеш от някъде,

плаках, жадувах, вървях...

 

Исках да дойдеш със вятъра,

виждах те в капките дъжд,

знаех, че има те някъде -

истински, верен и... Мъж!!!

 

Питах за тебе и птиците,

чаках да дойдеш за мен!

Теб пак рисувах на скиците,

дните ми бяха в твой плен!

 

Днес се обърнах и... ето те!!!

Срещнах очите ти - беше зад мен!

Вятърът сякаш отнейде донесе те,

ала до друга стоеше смутен!

 

Чуваш ли - птиците млъкнаха!

Пак съм сама с капките дъжд!

Вече не чакам да дойдеш - намерих те -

истински, верен и... Нейният мъж!

© Милена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??