18 июн. 2010 г., 09:55

Заменям очи 

  Поэзия » Другая
517 0 6

заменям очи
заменям зелени очи
с уморени клепачи
с две изсъхнали сенки
по миглите
като облаци влачени
през които прозират зеници
с фина мрежа от съдове
с хеморагии от разплакване
с тънки нежни мечти
като птици на жиците
като спомени кацнали
във очакване
нецелунати
непогледнати
неразсъмнали
две зелени очи

 

за любов

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??