18.06.2010 г., 9:55 ч.

Заменям очи 

  Поезия » Друга
574 0 6

заменям очи
заменям зелени очи
с уморени клепачи
с две изсъхнали сенки
по миглите
като облаци влачени
през които прозират зеници
с фина мрежа от съдове
с хеморагии от разплакване
с тънки нежни мечти
като птици на жиците
като спомени кацнали
във очакване
нецелунати
непогледнати
неразсъмнали
две зелени очи

 

за любов

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??