Студът сковава тялото ми,
дори и топлото кафе не ме топли.
Със замръзнала ръка,
едвам пиша тези редове.
Когато издишам се вижда
студеният ми дъх.
Студът замръзява мислите,
но не и чувствата ми.
В този студен ден
аз пиша на белите редове,
надявайки се някой,
да ги прочете.
Студено сърце,
отблъсна те през нощта.
Сълзите ми уш топли,
а замръзват за секунда.
В този студен ден,
копнея твоя глас да чуя.
Само той ще ми
даде нова сила.
Каквото и да се случва,
няма да спирам да пиша.
Докато все още чувствам
и усещам нуждата да споделя.
Студът си замина,
започнах да усещам топлина.
© Stoycho Kolev Все права защищены