21 февр. 2007 г., 11:42

Замълчи ме, сърце... 

  Поэзия
952 0 19
Замълчи ме, сърце...
нека тихо поплача.
Утре тръгвам в зори,
даже още по здрача.
Много обич събрах,
колко още раздадох...
Ти мълчи, не кори ме,
само себе си дадох.
Вярата пазя в гръдта си,
още е топла и силна.
Любовта  е в душата,
там не е нивга самотна.
Светли надежди в очите
не изтичат със мислите,
само понякога тихо лъчите,
бягат нанякъде със мечтите.
Не издавай ме, лудо сърце!
Шум до Бога не вдигай!
Само днес ще поплача,
утре в мене напирай...
Всичко в тебе е тленно,
което е живо видяло.
Само нетленно и истинско
е това, що небето е дало...





© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??