6 июл. 2008 г., 16:58

Запали си цигара 

  Поэзия » Другая
1170 0 27
Заповядай. Седни.
Запали си цигара.
Само малко постой
и кафе ще направя.
Ще отворя прозореца.
Малко свежест да влезе,
че задушно е тук
и мирише на плесен.

Боли ли те вече?
Кажи ми, боли ли?
От тез прегрешения
много тежи ли?
Все така ли си сам?
Любовта ли ти бяга?
За лъжите си май
получаваш награда.


Едва ли си мислил
тогава за края,
че някой със теб
ще ги носи към Рая!
Колко много вода
оттогава изтече.
Самотата след теб,
след мен се повлече.


Всичко свърши за миг.
Всичко беше отдавна.
От смъртта ме отне,
но ме вкара във Ада.
Заповядай сега.
Запали си цигара.
Само малко постой
и кафе ще направя...

© Анета Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??