19 мар. 2012 г., 12:03

Защото Вселената... 

  Поэзия » Любовная
1115 0 14

 

 

 

Липсват ми очите ти - зелените,
безкрайната им шир да ме прегърне!
И както във мечтите - по поляната
с греховните си мисли да потънем...

Липсват ми ръцете ти - коравите,
в нежните им ласки да полегна!
След тежък ден челото ми да галят те,
а всъщност с мъжка сила да ме пазят!

За дълго да се сгуша кротко влюбена.
Изпръхналите устни да отпият
от крехкото ми чело трудна истина -
и влюбените някой ден умират...

Обичай любовта ми - блудната,
издраната от многото пътеки...
Заради мен сега Вселената е будна
и пази те. И нощите са леки!...

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??