26 мая 2023 г., 07:46

Заслушай се 

  Поэзия » Философская, Гражданская
141 3 8
 

Певците от безлюдните върхари
не са загубили се в нищото туристи,
които са пияни и с китари
измъчват тишината с съвест чиста.

Певците от безлюдните чукари
душите са на падналите в боя
отдавна, в' времената стари,
за свободата твоя, свободата 

 

13.04.2023.

© Георги Каменов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??