26.05.2023 г., 7:46 ч.

Заслушай се 

  Поезия » Философска, Гражданска
138 3 8
 

Певците от безлюдните върхари
не са загубили се в нищото туристи,
които са пияни и с китари
измъчват тишината с съвест чиста.

Певците от безлюдните чукари
душите са на падналите в боя
отдавна, в' времената стари,
за свободата твоя, свободата 

 

13.04.2023.

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??