May 26, 2023, 7:46 AM

Заслушай се 

  Poetry » Phylosophy, Civilian
136 3 8
 

Певците от безлюдните върхари
не са загубили се в нищото туристи,
които са пияни и с китари
измъчват тишината с съвест чиста.

Певците от безлюдните чукари
душите са на падналите в боя
отдавна, в' времената стари,
за свободата твоя, свободата 

 

13.04.2023.

© Георги Каменов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??