Заваля ме последният сняг.
Без чадър, без гугла,
без дом и без стряха!
И без шум и без друго...
Заваля ме чуждят сняг.
Без мечти, без надежди,
без спомени, смях!
И без звук и без друго...
Заваля ме мокрият сняг
без роднини, без мама и тати!
Без любов, без мечти и без грях!
И без друго и без друго...
© Хари Спасов Все права защищены