Feb 7, 2021, 8:57 AM  

Заваля ме 

  Poetry
128 2 0

Заваля ме последният сняг.

Без чадър, без гугла, 

без дом и без стряха!

И без шум и без друго...


Заваля ме чуждят сняг.

Без мечти, без надежди,

без спомени, смях!

И без звук и без друго...


Заваля ме мокрият сняг

без роднини, без мама и тати!

Без любов, без мечти и без грях!

И без друго и без друго...

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??