1 авг. 2016 г., 18:49

Завещание 

  Поэзия
317 2 8

Някой ден, щом удари часът
и сърцето ми кротко замлъкне,
ще си тръгна безшумно оттук
без очи да отварям за утре.

 

Ще пророни навярно сълза
някой близък, любим и приятел,
и с усмивка ще каже: "Да, тя
бе заклет романтик и мечтател."

 

Ще ме няма, но всеки мой стих,
в който влагах душата си цяла,
ще напомня, че тук съм била
и че много любов съм раздала.

 

И ще има след мене следа,
щом в очите ми тихо замръкне.
Завещавам поезия, тя
никога не ще да замлъкне.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??