13 мар. 2011 г., 08:31

Завинаги твоя 

  Поэзия » Любовная
679 0 0

Готова съм да бъда до теб
       всеки Божи ден,
дори да знам, че си
         враг за мен!
Дори да знам, че ме
             мразиш...
дори да знам, че злини
           ми правиш!

Бих умряла, за да бъдеш
             жив!
Всичко давам, само за да
      бъдеш щастлив!
Искам всичкото мое щастие
         да ти давам!
За теб, ако трябва, цял живот
         ще страдам!

Дори и повече да не те видя,
аз няма да спра да те обичам!
Заради теб на дъното ако отида,
в съня си пак след теб ще тичам!

© иреМ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??