При теб за малко ще се върна,
ще видя твоите влажни очи,
нежно пак ще те прегърна,
а ти от болка не плачи,
защото тихо аз ще се обърна
и ще забравя нашите мечти.
При теб ще идвам всеки ден
и всеки ден ще те напускам,
но няма да те взимам с мен
и сутрин няма да пропускам
да идвам пак при тебе озарен
и да те видя на закуска.
© Велин Все права защищены