14 мар. 2012 г., 18:55

Завръщане 

  Поэзия
528 0 1

Улових

копнежа в гласа ти,

погали ме

нежно дланта ти...

 

Познат и топъл,

дойде в моят ден,

върна спомена,

отново проникна в мен...

 

Докосна ме

и пак закопнях...

целуна ме,

от страст запламтях...

 

Няма край

тази наша мечта,

всичко е

любов... и красота!

© Ани Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Споделената любов, най-истинската! Поздрави за прекрасния стих!!!
Предложения
: ??:??