Mar 14, 2012, 6:55 PM

Завръщане 

  Poetry
529 0 1

Улових

копнежа в гласа ти,

погали ме

нежно дланта ти...

 

Познат и топъл,

дойде в моят ден,

върна спомена,

отново проникна в мен...

 

Докосна ме

и пак закопнях...

целуна ме,

от страст запламтях...

 

Няма край

тази наша мечта,

всичко е

любов... и красота!

© Ани Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Споделената любов, най-истинската! Поздрави за прекрасния стих!!!
Random works
: ??:??