ЗАВРЪЩАНЕ
Връщам се със трепет у дома,
за да остана с теб за дълго,
отдадена докрай на светостта,
сърцето със която ми е пълно.
Дните неусетно отшумяват,
като полъх леко и безшумно
годините ни вече отброяват
десетилетия греховни и разумни.
Остана само Любовта
болезнена и истинска, но свята,
за ръка в едно с честта,
за душата пристан и съдба.
Завръщам се, надявам се и ти ме чакаш
със трепета единствен на сърцето,
за всекиму различчен, но от Бога сякаш,
изгряващ, като слънце на лицето.
Завръщам се... и зная, че ме чакаш.
© Гинка Любенова Косева Все права защищены
и е прекрасно,любовта ти никога не свършва.