20.11.2013 г., 20:41 ч.

Завръщане 

  Поезия » Друга
358 0 2

 

 

          ЗАВРЪЩАНЕ

 

Връщам се със трепет у дома,

за да остана с теб за дълго,

отдадена докрай на светостта,

сърцето със която ми е пълно.

 

 

Дните неусетно отшумяват,

като полъх леко и безшумно

годините ни вече отброяват

десетилетия греховни и разумни.

 

Остана само Любовта

болезнена и истинска, но свята,

за ръка в едно с честта,

за душата пристан и съдба.

 

Завръщам се, надявам се и ти ме чакаш

със трепета единствен на сърцето,

за всекиму различчен, но от Бога сякаш,

изгряващ, като слънце на лицето.

 

Завръщам се... и зная, че ме чакаш.

 

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Такива сме Ели,отдадени да служим на другите
    и е прекрасно,любовта ти никога не свършва.
  • Връщам се със трепет у дома,
    за да остана с теб за дълго,
    отдадена докрай на светостта,
    сърцето със която ми е пълно.

    !!!
    Съдбата на любящата жена!
    Ех, Гинка...
    ((( )))
Предложения
: ??:??