2 окт. 2007 г., 08:05

Здравей... 

  Поэзия
576 0 1
Здравей, мое утре...
Целуни ме за сбогом.
Огледай се в очите ми,
заривайки  гроба
на погребаното щастие.
Отнеми омразата ми
към тези, които ми се
присмяха, когато
бях напълно сама.
Защо никой не ме обичаше?
Боли... нима някой
ще отнеме скръбта ми?
Посветено на тези,
които ме мразеха.
Радвайте се на смъртта ми.

© Стеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много тежък стих, Стеф!
    Усмихни се, миличка и се радвай на утрото!
    Прегръщам те, момиче!
Предложения
: ??:??